No telefon awek wechat Sex chats without login

Kalau taknak membeli belah pun boleh habiskan masa yang banyak tu dengan berjalan-jalan atau lepak layan facebook guna wifi free.

Restoran makanan segera pun banyak, boleh beli fries dan coke kemudian duduk 6 jam sambil guna wifi free. Balik rumah terus boleh tidur sebab perut dah kenyang. Di Jerman pula, kalau dah makan fries tu dah habis kena lap meja sendiri, kena susun kerusi sendiri dan kena buang sampah dan tray ke tempat yang disediakan. Hari Ahad semua shopping complex tutup, restoran dan kafe pun separuh jer yang bukak, kadang-kadang dah muak makan di tempat yang sama, akhirnya balik rumah makan salad dan roti sahaja. Maka anak2 boleh main ipad atau tab sambil breakfast kat kedai mamak dan mak bapak boleh layan facebook tanpa gangguan. Kalau nak jugak maka kena tunggu pagi Sabtu maka barulah mak bapak bawak pergi tengok. Silap-silap mau kena tegur dengan makcik-makcik yang bermulut becok marahkan anda sebab bawak budak jalan malam-malam. Pra-Persekolahan Kanak-kanak di Malaysia sudah bijak pandai sekitar usia 4-6 tahun sebelum masuk sekolah lagi.

Dah keluar tv, keluar surat khabar, majalah apatah lagi. Mula-mula blogger, kemudian model, kemudian pengacara, kemudian pelakon lepasnie mungkin penyanyi pulak kot. Mesti pengikut Hamis Jalika dah tak sabar nak melihat lakonan hebat beliau kan. Baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan Asfirdaus, abang kandung Fatin Liyana. Walaupun entri-entri Cik Epal mak datuk panjang bukan main, tapi aku baca jugak sampai habis.

Kecantikan asli Fatin merupakan daya tarikan utama kepada blog Fatin. Walaupun panjang gila entri dia tulis, gigih aku duk baca setiap patah. Blogger serba boleh Hanis Zalikha juga mempunyai pengikut blog yang sangat ramai tak terkejar olehku. Korang yang nak baca kisah perkahwinan mereka cepat-cepat la masuk blog Maria. Video beliau kalau tak cecah ratus ribu pageview memang tak sah. Dia punya entri sempoi dan lawak macam video dia jugak.

Dah nama pun cantik, suka betul la orang nak jadi pengikut blog. Blogger tinggi lampai dan cantik ini mula melebarkan sayapnya ke bidang seni pula. Tapi haritu sempat juga tengok rancangan dibawah pengacaraan dia. Aku suka tengok gambar-gambar dekat blog dia terutama gambar bila dia buat muka pelik.

Kecantikan yang dimiliki Irine merupakan antara tarikan orang sukakan blog dia.

Leave a Reply